Ποια είναι τα 4 αρώματα που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα;

Ποια είναι τα 4 αρώματα που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα;

  1. Οι περισσότερες γυναίκες λατρεύουν τα αρώματα. Μάλιστα δεν είναι λίγες εκείνες που φορούν περισσότερα από ένα. Πόσες φορές έχουμε ανοίξει ντουλάπες φιλενάδων μας κι έχουμε δει ολόκληρη συλλογή αρωμάτων; Κάθε εποχή έχει το δικό της. Επίσης κάποιοι άνθρωποι συνδέουν ένα άρωμα με μια περίοδο της ζωής τους, μια ανάμνηση, ένα πρόσωπο. Άλλοι έχουν ένα άρωμα που τους χαρακτηρίζει μια ζωή. Διαβάστε πιο κάτω τα 4 βασικά αρώματα που είναι καλό να έχει μια γυναίκα.
    1. Το αξιόπιστο: πρόκειται για το άρωμα που φοράμε κάθε μέρα. Προτείνουμε να είναι ανάλαφρο για να μας φτιάχνει τη διάθεση!
    2. Το διαφορετικό: όταν έχουμε κουραστεί από τα συνηθισμένα και θέλουμε μια άλλη νότα, ή όταν το πρόγραμμά μας είναι δύσκολο εκείνη τη μέρα φορέστε το άρωμα που έχουμε«κρύψει» για τέτοιες περιπτώσεις! Ανάλογα με το χαρακτήρα μας επιλέγουμε να είναι ζουμερό, γλυκό ή πιο γήινο.
    3. Το mini άρωμα: ή αλλιώς έκτακτης ανάγκης. Άρωμα σε μικρή συσκευασία που το ψεκάζουμε απευθείας στα σημεία του σφυγμού (καρποί, λαιμός) ίσα για να φρεσκαριστούμε! Μπορούμε να έχουμε είτε τη μικρή συσκευασία ταξιδίου 5ml είτε τη συσκευασία κραγιόν 15ml.
    4. Το βραδινό: το άρωμα που ταιριάζει απόλυτα με το νυχτερινό μας στυλ και είναι γοητευτικό!
Επιστροφή στο ιστολόγιο