Η Εταιρεία

deVil Perfumes – Αρώματα με  προσωπικότητά.

Ποιοι είμαστε / Η  εταιρεία μας

Η deVil perfume & J&G είναι δυο διακριτικοί τίτλοι που ανήκουν σε μια από τις εταιρείες μας και δραστηριοποιούνται στον τομέα της κοσμητολογίας και των αρωμάτων.

Τα αρώματα είναι το πάθος μας και η αποστολή μας να προσφέρουμε στον πελάτη προϊόντα που ανταποκρίνονται ποιοτικά στην τιμή τους.

Το πελατολόγιό μας αποτελείται από συνεργασίες με κομμωτήρια, ξενοδοχεία, καταστήματα, φαρμακεία και ανεξάρτητους συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα που είναι η προτεραιότητά μας. Στοχεύουμε στην εξυπηρέτηση των συνεργατών αλλά και στην ικανοποίηση των πελατών μας.

H J&G περιλαμβάνει αρώματα σε κλασσικές συσκευασίες με υψηλά κριτήρια επιλογής. Η deVil Perfume περιλαμβάνει ιδιαίτερες και μοντέρνες συσκευασίες. Και οι δύο κατηγορίες αρωμάτων είναι αρίστης ποιότητας. Κατά τη δημιουργία τους, Γαλλικές εσσάνς ωριμάζουν σε ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις.

Το αποτέλεσμα, μοναδικά αρώματα που όποιος τα δοκιμάσει δεν τα αλλάζει!

 

Αφήστε το άρωμα σας να 'μιλήσει' για εσάς!

 

Χρήσιμες πληροφορίες για τα αρώματα

Ποιοτικός έλεγχος

Βασική μας αρχή ως εταιρία είναι να μπορούμε να εγγυηθούμε ότι αυτό που αγοράζετε ανταποκρίνεται σε αυτό που πληρώνετε, και όχι το αντίστροφο, που συνήθως επικρατεί.
Για τον λόγο αυτό δημιουργήσαμε τον παρακάτω πρακτικό οδηγό για να μπορείτε να ξεχωρίζετε τι σας προσφέρεται και τι πληρώνετε. Έχουμε συνηθίσει να ακούμε ότι ένα άρωμα είναι καλό, επειδή κρατάει ή επειδή περιέχει περισσότερη εσσάνς.

Η πραγματικότητα έχει ως εξής:
Καλό άρωμα είναι αυτό που από την αρχή που θα το βάλουμε μέχρι το τέλος αναδύει την ίδια ωραία μυρωδιά, που ο εμπνευστής και σχεδιαστής του δημιούργησε.
Όσον αφορά τη διάρκεια του αρώματος, μπορούμε να κάνουμε σύγκριση μόνο εφόσον συντρέχουν οι παρακάτω προϋποθέσεις:
Α) Τοποθετείστε την ίδια ποσότητα αρώματος στο δέρμα σας. Προσοχή! Κάποια μπουκάλια για εμπορικούς λόγους έχουν μεγάλη οπή ψεκασμού και άλλα μικρότερη. Εάν είναι δυνατόν χρησιμοποιείστε τον ίδιο ψεκαστήρα. Ο λόγος είναι ότι το ίδιο άρωμα με μεγαλύτερη οπή ψεκασμού κρατάει περισσότερο.

Β) Η σύγκριση πρέπει να γίνεται την ίδια ώρα,  διότι ένα δέρμα ιδρωμένο αντιδρά τελείως διαφορετικά από το ίδιο δέρμα στεγνό. Φυσικά, εάν πρόκειται για διαφορετικούς ανθρώπους δεν τίθεται θέμα σύγκρισης.

Όσον αφορά την εσσάνς, για την οποία τόσα λέγονται και γράφονται, εμπεριέχεται στα αρώματα και εκφράζεται σε ποσοστά ως εξής:

  1. Parfum από 15%-30%
  2. Eau de parfum 10%-15%
  3. Εau de Toilette 5%-10%
  4. Εau de Cologne 3%-5%
  5. Εau Fraise 1%-3%

 

Όλα τα άλλα είναι μύθοι και δεν ανταποκρίνονται  σε πραγματικότητες, γιατί  βασίζονται σε αισθήσεις, και οι αισθήσεις είναι τόσες, όσο οι κόκκοι της άμμου..

Σας ευχόμαστε καλή απόλαυση στο ταξίδι των αισθήσεων!