Πολιτική Επιστροφών

Δικαίωμα επιστροφής– Υπαναχώρηση


1. Σε περίπτωση κατά την οποία αλλάξατε γνώμη για την αγορά του συγκεκριμένου προϊόντος, διατηρείτε το δικαίωμα να δηλώσετε την υπαναχώρησή σας και να ζητήσετε την επιστροφή του προϊόντος, με αντίστοιχη επιστροφή του τιμήματος που καταβάλατε.


2. Θα πρέπει να έχει προηγηθεί επικοινωνία μαζί μας το πολύ μέχρι δύο (2) εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος. Το προϊόν θα πρέπει να είναι σε άριστη κατάσταση και στην αρχική συσκευασία του. Επίσης, θα πρέπει να επιστραφεί συνοδευόμενο από την απόδειξη παραλαβής καθώς και με τα υλικά που υπάρχουν μέσα σε αυτήν (π.χ. φυσαλίδες). Ο καταναλωτής ευθύνεται για τυχόν μείωση της αξίας των αγαθών μόνο ως αποτέλεσμα της διαχείρισης των αγαθών άλλης πλην εκείνης που είναι αναγκαία για τη διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των αγαθών. Δεν ευθυνόμαστε και δεν θα αποζημιώσουμε καταναλωτή ούτε θα παράγει αποτελέσματα η υπαναχώρηση σε περίπτωση που έχει προκληθεί ζημία στα αγαθά από υπαιτιότητα του καταναλωτή ή σε περίπτωση χρήσης η οποία υπερβαίνει το αναγκαίο για τη διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των αγαθών.


3. Η ΕΤΑΙΡΙΑ επιστρέφει εντός 30 ημερών από τη ημέρα που έλαβε τη δήλωση υπαναχώρησης, οποιοδήποτε ποσό έλαβε από τον καταναλωτή που υπαναχωρεί. Στο ποσό που θα επιστραφεί δεν περιλαμβάνονται έξοδα αρχικής αποστολής/αντικαταβολής του προϊόντος.


4. Δεν δικαιούσθε υπαναχώρηση σε προϊόντα τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή, για λόγους προστασίας της υγείας (π.χ. σκουλαρίκια).


5. Η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να γίνει με τον ίδιο τρόπο που έγινε και η παράδοση - παραλαβή του μέσω της courier που συνεργαζόμαστε με δική σας χρέωση (€4,95) τα οποία θα αφαιρεθούν από το συνολικό ποσό της επιστροφής, στην έδρα της εταιρίας μας εντός 30 ημερών από την κοινοποίηση της δήλωσης υπαναχώρησης.


6. Η επιστροφή των προϊόντων, τα οποία θεωρούνται ελαττωματικά κατά την παράδοση θα γίνεται αποδεκτή εντός πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από την παράδοση αυτών στον πελάτη. Ταυτόχρονα, θα πρέπει το προϊόν να μην είναι κατεστραμμένο και να έχει όλα τα πρωτότυπα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Δ.Α.Τ., Απ. Λιανικής κ.ο.κ) και πλήρη τη συσκευασία του. Μόλις λάβουμε το προϊόν θα σας επιστρέψουμε άμεσα την αξία του σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας δηλώσετε. Εάν ο λόγος επιστροφής του προϊόντος οφείλεται σε σφάλμα δικό μας, αναλαμβάνουμε τα μεταφορικά έξοδα για την επιστροφή του και σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει καμία χρέωση για τον πελάτη. Σε κάθε άλλη περίπτωση αναλαμβάνετε με δικά σας έξοδα να το αποστείλετε με τον τρόπο με τον οποίο το παραλάβατε (ή courier) και σε ασφαλή συσκευασία ώστε να αποφευχθούν φθορές κατά την μεταφορά. Στην τελευταία περίπτωση επιστρέφεται στον πελάτη η αξία του προϊόντος χωρίς να συμπεριλαμβάνονται τα μεταφορικά έξοδα ή τα έξοδα αντικαταβολής.


7Α. Σε περίπτωση που παραλάβατε προϊόν το οποίο έχει καταστραφεί κατά την μεταφορά ή είναι ελλαττωματικό:


Αν το εσωτερικό έχει υποστεί ζημιά υποχρεούστε να κρατήσετε και την συσκευασία στην ίδια ακριβώς κατάσταση που την παραλάβατε, μαζί με τα υλικά που υπάρχουν μέσα σε αυτήν (π.χ. φυσαλίδες-φελιζόλ), προκειμένου να την παραδώσετε στην εταιρεία courier για να γίνει πραγματογνωμοσύνη. Μαζί θα πρέπει να παραδώσετε και όλα τα συνοδευτικά έγγραφα (όπως π.χ. απόδειξη αγοράς). Μη τήρηση των όρων αυτών θα σημαίνει και μη αποδοχή από την πλευρά μας της αποζημίωσης ή αντικατάστασης. Στην περίπτωση του ελλαττωματικού προϊόντος υποχρεούμαστε στην αντικατάσταση του προϊόντος και αν αυτό δεν είναι δυνατό, η επιστροφή του χρηματικού ποσού που καταβάλατε για την αγορά του προϊόντος και τα μεταφορικά.


7Β. Σε περίπτωση που παραλάβατε προϊόν που δεν είχατε παραγγείλει:

Επικοινωνήστε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας στο (+30)2103235392


7Γ. Έχω αλλάξει γνώμη – μπορώ να επιστρέψω την παραγγελία μου;


Η επιστροφή των ανεπιθύμητων αντικειμένων είναι στη διακριτική μας ευχέρεια και θα εξετάσουμε μόνο τις επιστροφές σε αγαθά που δεν έχουν ανοίξει και σε αρχική κατάσταση με όλες τις ετικέτες ή / και τη συσκευασία. Αν τα προϊόντα είναι ελαττωματικά ή λανθασμένα, θα είστε υπεύθυνοι για το κόστος παράδοσης και θα διασφαλίσετε ότι τα προϊόντα φτάνουν σε άριστη κατάσταση.

7Δ. Μου λείπει ένα προϊόν από την παραγγελία μου.


Αυτό πρέπει να αναφερθεί στην ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας εντός 72 ωρών από την παραλαβή του δέματος σας, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι διατηρείτε όλη τη συσκευασία καθώς ενδέχεται να σας ζητηθεί να την επιστρέψετε – παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί τους στο (+30)2103235392.


7Ε. Η παραγγελία μου είναι κατεστραμμένη, τι πρέπει να κάνω;

Αυτό πρέπει να αναφερθεί στην ομάδα εξυπηρέτησης πελατών μας εντός 72 ωρών από την παραλαβή του δέματος σας, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι διατηρείτε όλη τη συσκευασία καθώς ενδέχεται να σας ζητηθεί να την επιστρέψετε – παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί τους στο (+30)2103235392.

Φόρμα επικοινωνίας